Festmenu 2020

Forretter

  • Tarteletter m/ høns i asparges
  • Tunmousse m/ rejer, dilddressing, kuvertbrød og smør
  • Røget oksefilet på salatbund m/ trøffelmayonnaise og kuvertbrød
  • Tortilla m/ krydret kyllingsalat anrettet på salatbund
  • Rejecocktail m/rejer, dressing og kuvertbrød

Salater

  • Årstidens salat m/ lækker fyld
  • Broccolisalat
  • Råmarineret blomkål m/ nødder, bacon, forårsløg, tranebær, citrus og vinaigrette dressing
  • Rødbedesalat m/ mango
  • Pariser karotter m/ nødder og honning

Sovs

  • Rødvinssovs
  • Skysovs
  • Paprikasovs
  • Bearnaisesovs

Hovedretter

  • Ungkvægsfilet
  • Fyldt kalkunbryst
  • Marineret kamfilet
  • Grillkam m/ svær
  • Glaseret skinke

Kartofler

  • Kartoffeltårn
  • Kartoffelbåd m/ krydret mos
  • Ovnbagt kartoffelmos m/ krydderurt
  • Små smørristede kartofler
  • Hvide kartofler
  • Flødekartofler
  • Timbale m/ tidens grøntsager

Desserter

  • Blødende chokoladekage m/ årstidens syltede bær og is
  • Islagkage fra Vebbestrup is
  • Frugtsalat m/ råcreme
  • Desserttærte m/ vaniljecreme og panna cotta m/ bær

Festmenu

1 forret
2 slags kød
2 slags salater
2 slags kartofler
1 x sovs
1 x dessert

245 ,-​

*  Pr. person, ekskl. personale​

Ved min. 50 kuverter kommer vi og griller til din festarrangement.
Du kan også leje vores store Weber grill.
Ring og hør nærmere

​Med egen produktion af slagter-, røgvarer og delikatesser har vi mulighed for selv at styre kvalitet og smag.

​Besøg vores flotte slagterbutik i Nørager, så mødes du af slagtermesteren selv og hans dygtige personale.​

Her får du råd vejledning og selvfølgelig god betjening.

Klar til servering. Bestil 2 dage før.
Min. 20 personer​​​